Muziekkeuze trouwfeest - DJ Gunke
Muziekkeuze trouwfeest - Your all around DJ voor al uw feesten: huwelijksfeest, verjaardagsfeest, jubileum, communiefeest, ...

Muziekkeuze trouwfeest

Uw Muziek

Muziek is het belangrijkste onderdeel van jullie Trouwfeest, muziekkeuze is persoonlijk.

Trouwfeest DJ GUNKE vraagt steeds naar jullie muziekvoorkeur, op basis van deze voorkeur begeleiden wij jouw perfecte dansavond.

Tijdens jullie persoonlijke ontmoeting met de DJ bespreken we vooraf jullie muziekkeuze en verwerken we deze tijdens jullie trouwfeest.
Op deze manier garandeert de DJ een persoonlijke en unieke ervaring voor uw dansavond.

Op basis van jullie muziekvoorkeur leert de DJ jullie persoonlijk kennen.

Een trouwfeest blijft een familiefeest van 7 tot 77 jaar waarbij de DJ steeds rekening houdt met de muziekvoorkeur van elke leeftijd.

 De DJ gaat, samen met jullie, op zoek naar de ideale dansavond voor bruid en bruidegom.

Een gezonde mix van hedendaagse nummers en traditionele klassiekers brengen uw trouwfeest tot een onvergetelijke fuif.

Jullie trouwfeest is geslaagd als de dansvloer de hele avond goedgevuld is, en ieders muziekkeuze gerespecteerd is.

De kwaliteit van jullie trouwfuif schuilt in een naadloze mix van de muziek, zonder onderbrekingen of aankondigen door de DJ.
Is er iemand jarig, geen probleem, probeer trouwfeest DJ GUNKE hiervan steeds op voorhand op de hoogte te brengen, een korte vermelding van een jarige kan, trouwfeest DJ GUNKE probeert daar steeds rekening met te houden voor de aanvang van jullie dansfeest.
Onze DJ start de muziek en laten de micro aan de kant, irritante aankondigingen worden eerder als storend ervaren tijdens uw trouwfeest.

De DJ begeleidt de familiale speeches en herinneringen voor de aanvang van jullie onvergetelijke trouwfuif.

Trouwfeest DJ GUNKE houdt steeds rekening met de wens van de klant, en zal steeds vragen aan de klant wat hij absoluut niet wil horen.
Sommige muziek nummers liggen personen helemaal niet, en muzieksmaak verschilt van persoon tot persoon.

Trouwfeest DJ GUNKE wil ook geen nare herinneringen aan bepaalde muziek nummers oprakelen tijden jullie huwelijksfeest en zal jullie steeds in de voorbereidende gesprekken attent maken om ook met deze nummers rekening te houden voor jullie en jullie familie.

Livesets:

Hoe speelt uw DJ? Trouwfeest DJ GUNKE zet bepaalde livesets online, zo kan u als koppel reeds op voorhand proeven van wat u kan verwachten.
Wenst u zelf de opname van de fuif van uw trouwfeest, breng uw DJ hiervan dan tijdig op de hoogte, hij zal u graag een link hiervan nasturen, doorgaans kunnen de mensen van de videomontage dit ook gebruiken.
U vindt onze livesets op volgende link:

Follow me!

Het laatste nieuws van DJ Gunke

  • DJ Gunke
  • DJ Gunke
  • DJ Gunke
  • DJ Gunke
  • DJ Gunke
  • DJ Gunke
  • DJ Gunke
  • DJ Gunke